Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πλήθος πιστών στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, για να θεραπευτούν από τον Τιμιο Σταυρό

Πλήθος πιστών στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, για να θεραπευτούν από το ιερό σύμβολο που κρατά ο πατέρας Δημήτριος.

Με δέος και κατάνυξη όσοι πιστοί ελπίζουν σε ένα θαύμα συρρέουν κατά εκατοντάδες στον σπηλαιώδη Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, για να διαβαστούν με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που κρατάει ο χαρισματικός ιερέας πατέρας Δημήτριος, ο οποίος είχε ευλογήσει και τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλευόταν έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του!
Χτισμένος στη δυτική πλευρά του Λυκαβηττού, ο Ιερός Ναός των Αγίων Ισιδώρων έχει γίνει τα τελευταία χρόνια καταφύγιο για χιλιάδες πιστούς, που είτε οι ίδιοι είτε κάποιο κοντινό τους πρόσωπο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα για να γίνουν καλά.
Αυτήν τη φήμη ο μικρός, κατανυκτικός ναός, ο οποίος βρίσκεται μέσα στη σπηλιά ενός βράχου, την οφείλει στον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που φυλάσσεται στην εκκλησία και, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχει θεραπεύσει δεκάδες ανθρώπους που έπασχαν από ανίατες ασθένειες!
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι πιστοί οι οποίοι σταυρώθηκαν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατάει ο πατήρ Δημήτριος νίκησαν τον καρκίνο! Ενας πιστός πριν από μερικές μέρες μοιράστηκε στο διαδίκτυο την εμπειρία του από τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, λέγοντας πως η αδελφή του, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση με ανεύρυσμα εγκεφάλου, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μόλις ο πατέρας Δημήτριος σταύρωσε με τον θαυματουργό Σταυρό του ένα ρούχο της και προσευχήθηκε για εκείνη!
Μαρία Μεϊμάρη 
   
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :